?>

TRVL summary – april 2018

In de maandelijkse TRVL summaries geef ik je een kijkje achter de schermen en vertel ik je hoe mijn maand is geweest en waar ik me mee bezig heb gehouden. Wat ik de afgelopen maand allemaal heb gedaan, lees je hieronder.

Wat deed ik de afgelopen maand?

Ik:

– begon de maand april met een lekkere paaslunch.

– genoot de dag erna wederom van een heerlijke paasbrunch.

– ging uit eten met vriendinnetjes bij een nieuw tapasrestaurant. Lekker.

– Ik hoefde zelfs niet te betalen want het was een verlaat verjaardagscadeautje. Score!

– dit etentje eindigde in een gezellige borrel met veel wijntjes.

– had deze maand zeven verjaardagen.

– had zelfs in één weekend vier verjaardagen/feestjes. Niet te doen.

– ging samen eten en had een spelletjesavond met vriendinnen.

– had een feestje van collega’s. Deze avond eindigde ook met te veel wijntjes en te laat naar huis.

– had een gezellige vriendendag: op ’n Landal park bbq-en en spelletjes spelen.

– ging op schoolreis met m’n leerlingen naar Dinoland te Zwolle. Zelfs ik vond dat stiekem wel leuk.

– vierde het begin van de vakantie met een drankje in de stad met collega’s.

– vierde Koningsdag in Nijmegen.

– bracht een bezoekje aan de Ikea en kocht vrijwel niets. Hoe dan?

– ging lunchen bij Van der Valk en check die immense ‘sandwich’ carpaccio. Lekker wel.

 

De drie meest gelezen blogposts.

#3 Roadtrip zuidwest USA #7 Bryce Canyon to Zion National Park 

In deze reeks schrijf ik over mijn avonturen tijdens onze prachtige roadtrip door het zuidwesten van de Verenigde Staten. In dit deel van mijn traveldiary bezoek ik nog meer natuurpracht door naar Bryce Canyon te gaan en vervolgens naar het prachtige Zion. Ons bezoekje aan Zion NP loopt niet helemaal zoals gepland, maar dat mag de pret niet drukken.

Roadtrip Zuidwest USA #7 Bryce Canyon to Zion National Park

#2 TRVL summary – maart 2018

De maandelijkse overzichten doen het altijd goed. Dat blijkt nu ook maar weer. Ik schreef over mijn bezoekjes aan het mooie Nationaal Park Dwingelderveld en liet je de mooiste instagramfotootjes zien.

TRVL summary – maart 2018

#1 Money: kosten vijf dagen Portugal 

Wat ik zelf altijd interessant vind om te lezen is wat een trip globaal gaat kosten. Dat geeft me houvast en is handig om te weten als ik een trip naar een betreffende bestemming plan. Ikzelf houd tegenwoordig ook al mijn uitgaven bij als ik op reis ben om zo een duidelijk overzicht te krijgen van het budget. Deze budgetposts deel ik dan ook maar al te graag met jullie en uit de kijkcijfers blijkt dat jullie deze informatie ook erg interessant vinden. Deze keer dus de uitgaven tijdens mijn trip naar Portugal. Wat overigens een heerlijke vakantiebestemming is.

Money: kosten vijf dagen Portugal 

 

INSTATISTICS

Normaal gesproken ben ik redelijk actief op instagram en laat ik graag mooie en leuke plaatjes zien van mijn reizen en van thuis. Deze maand had ik daar eigenlijk helemaal geen zin in en dit uitte in een heuse insta-pauze. In april heb ik welgeteld 0 foto’s gepost. Sterker nog, de laatste foto is op 15 maart geplaatst. Deze pauze heeft tot op heden geresulteerd in zo’n 150 volgers minder, maar daar kan ik eerlijk gezegd niet echt wakker van liggen. Er is een tijdje geweest dat ik aardig fanatiek en consequent aan het posten was. Ik vond het leuk om te zien hoe mijn account groeide en steeds meer en meer volgers kreeg. Ik irriteerde me aan het feit dat ik elke dag weer instagram opende en zag dat er weer een dozijn mensen me ontvolgd hadden. Wat een stom spelletje is dat zeg. Ik ben er dus voor nu even klaar mee, totdat ik weer zin krijg om leuke fotootjes te plaatsen. Ik geniet nog wel van de foto’s van anderen en vooral ook van de leuke verhalen die mensen online zetten.

 

Nu dus niet de populairste foto’s van de afgelopen maand, maar mijn persoonlijke top 6 van 2018.

Begin dit jaar bezocht ik de Duitse stad Bremen. Ik genoot van de leuke sfeer, traditionele Duitse eten en de gave street-art.

Er is nog zo veel te schrijven en te showen over mijn avonturen in Australië. Ik begon met het posten van een aantal plaatjes van mijn reis door het westen van Australië. Één van de plekken die wij hebben gezocht, niet ver van Perth is het mooie Pinnacles Desert.

Als ik een reis heb geboekt is eigenlijk één van de eerste dingen die ik vaak doe een Lonely Planet kopen van deze bestemming. Zo ook deze keer. In juli vertrek ik naar het voor mij onbekende Sri Lanka. Ik kan niet wachten om dit mooie land te ontdekken.

Vorig jaar bezocht ik eindelijk Londen en ik was gelijk verkocht. De hippe wijken, de toeristische trekpleisters, de biertjes in de pub en natuurlijk het mooie, rustgevende Hyde Park. Lekker hoor!

Mijn moeder, zus en ik vertrokken naar Leuven voor onze jaarlijkse trip. Waar dat vorig jaar Londen was, was het dit jaar Leuven.  Ondanks de kou genoten we van deze mooie stad. De paar zonnestraaltjes tijdens deze trip zorgde voor mooie foto’s in het prachtige Begijnhof.

Ik heb al vaker geschreven over Portugal en het is inmiddels wel bekend dat ik Portugal een fijne vakantiebestemming vind. Vorig jaar bezocht ik de Algarve en genoot ik van het lekkere weer, heerlijke eten en mooie uitzichten. Genieten.

 

 

Vooruitblik mei

Mei wordt hopelijk een gezellige maand met veel leuke dingen in de planning. Ik heb inmiddels vakantie (twee weken yay!) dus halverwege de maand hoef ik pas weer te beginnen met werken. In deze meivakantie wordt bevrijdingsdag gevierd, ga ik lekker helemaal niets doen en bijkomen op de bank met Netflix en ga ik vast nog wel een keer uit eten. Met Hemelvaart vertrek ik richting Cochem in Duitsland om vier dagen te genieten aan de Moezel. Lekker wijntjes drinken, burchten bezoeken, lekker eten en wandelen. Alle tips zijn welkom! 

Daarnaast ga ik deze maand een dagje weg met vriendinnen. Wat we gaan doen deze dag is nog een verrassing dus ik ben erg benieuwd. Ook heb ik nog een verjaardag in de planning, want er gaat geen maand voorbij waarin ik geen verjaardagen heb. Een drukke maand dus vol met gezellige dingen. Ik kijk ernaar uit.

Nieuwsgierig naar meer? 

TRVL summary – juni 2017

TRVL summary – juli 2017

TRVL summary – augustus 2017

TRVL summary – september 2017

TRVL summary – oktober 2017

TRVL summary – november 2017

TRVL summary – december 2017

TRVL summary – januari 2018

TRVL summary – februari 2018

TRVL summary – maart 2018

Een hele fijne maand gewenst!

♥ Janet

30 thoughts on “TRVL summary – april 2018

  1. Wat mooi die foto van Pinnacles Desert – ik heb iets met woestijnen, vind ze zo machtig en mooi. En cool zeg Sri Lanka, vrienden van me zijn net een paar dagen terug en vonden het er helemaal geweldig.

  2. Mooie instagram foto’s!

    Wat een fijne maand, je bent lekker vaak uit eten geweest. Ik neem me dat altijd voor – maar het komt er weinig van (behalve op reis).

    Ik ben vorige zomervakantie in Sri Lanka geweest. Dat was top. Al is de schoolvakantie wel heel druk met Nederlandse gezinnen 🙂

    1. Dankjewel. Oh was grappig, ik doe dat juist echt té vaak.. Ik moet me echt inhouden om niet te vaak uit eten gaan, kan daar zo van genieten! Ik zou juist minder uit eten moeten gaan en meer moeten sparen voor mijn reizen haha. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge