?>

TRVL summary – november 2017

November is alweer een tijdje voorbij, maar door de drukte heb ik nog geen maandoverzicht gemaakt. Hoog tijd dus… November was een rustige maand, maar leuk. Wat ik de afgelopen maand deed, lees je hieronder..

Wat deed ik de afgelopen maand?

Ik:

– ging borrelen met vriendinnetjes. Altijd leuk.

– had het druk met de voorbereidingen voor het Sinterklaasfeest op school.

– deed mee met een greppeltocht. Hoe leuk om in het donker een tocht af te leggen waarbij je niet gezien mag worden. Je moet wegduiken en verstoppen voor de rondrijdende busjes en dus letterlijk in de greppels duiken. Het was weer leuk 🙂

– ging nog meer borrelen met vrienden.

– had nog een aantal verjaardagen. Dat hoort erbij…

– had voor het eerst sinds de website online staat meer dan 1500 bezoekers. Ik kijk eigenlijk vrijwel nooit in mijn statistieken maar vond het toch wel tof na een paar maandjes bloggen.

– nam mijn vriendinnetje mee uit eten voor haar verjaardag. Dat is altijd een goed idee.. 🙂

– keek bijna de gehele serie Gilmore girls. Ik ben nu bijna klaar met het laatste seizoen.

Genomen met een telefoon dus een beetje wazige kwaliteit.. maar ’t was wel lekker en daar gaat het om 🙂

De drie meest gelezen blogposts.

#3 Tag: de snack-tag

Naast reizen is mijn andere passie eten. Ik vind het heerlijk en geniet van lekker eten. Ik schreef hierover in de snack-tag.

#2 9x de Grand Canyon

Hier schreef ik over de immense Grand Canyon. Wij bezochten de Grand Canyon tijdens onze vierweekse roadtrip door het zuidwesten van de VS. Ik verzamelde een aantal feitjes en schreef ze in deze blogpost. Oh en de mooie foto’s hebben vast ook meegeholpen aan het aantal views.

#1 Money: kosten citytrip Gdansk

In oktober ging ik vijf dagen naar het Poolse Gdansk. Dit was mijn eerste ontmoeting met Polen en het viel zeker niet tegen. Ik hield mijn uitgaven bij en zijn te lezen in dit overzicht.

INSTATISTICS

Op instagram genoot ik van ontelbaar mooie plaatjes, zoals altijd! Ook postte ik zelf een aantal mooie plaatjes van mijn reizen en andere zaken.

Deze instafoto’s waren het populairst in november:

#3 Derde deze maand werd onderstaande foto, genomen in Airlie Beach. Ondanks de slechte kwaliteit vind ik toch een leuke foto.  Ik vond Airlie Beach echt fantastisch en heb het geluk gehad om er een aantal maanden te mogen wonen. Kijk dit uitzicht dan.. dat is toch fijn 🙂

#2 Deze foto is genomen in Monument Valley. Ik vond dit National Park zó leuk! Rondrijden over de hobbelige zandweggetjes vond ik echt fantastisch. 🙂

#1 Weer een foto van de VS. Deze foto van Bryce Canyon kreeg de meeste likes in november. We deden, redelijk onvoorbereid, een hike zodat we tussen de hoodoos konden lopen. Hadden moeite om weer uit de canyon te komen en genoten van de mooiste uitzichten.

Deze instafoto’s vond ik zelf het mooist:

Ik vond Antelope Canyon zo tof om te ontdekken. Ik had de canyon al vaak voorbij zien komen op foto’s dus ik kon niet wachten om er zelf heen te gaan. 🙂

Onderstaande foto is genomen tijdens mijn rondtrip door Australië. We verkenden de Kimberleys en stuitten op dit onbekende National Park. Met slechts een handjevol bezoekers ontdekten wij deze prachtige omgeving. In dit park waren ontzettend veel zoetwater krokodillen te vinden. Ik was nog nooit zó dichtbij een krokodil in de buurt geweest…

Vooruitblik december

December staat in het teken van festiviteiten en de start van de kerstvakantie. Zo wordt er Sinterklaas gevierd, zowel op het werk als thuis. Ja, er zijn lootjes getrokken en er moeten gedichten geschreven worden. Mijn lieve nicht gaat deze maand bevallen, ik ben zo benieuwd. Toch gek dat je met een keizersnede al gewoon weet wanneer je kind geboren gaat worden. Ik ga nog een kerstmarkt bezoeken, er moeten kerstborrels gedronken worden, ik ga uit eten (want: kerst!) en ik heb vakantie! Oud & Nieuw staat nog helemaal open!? Het wordt vast een leuke en gezellige maand. 🙂

Nieuwsgierig naar meer? 

TRVL summary – juni 2017

TRVL summary – juli 2017

TRVL summary – augustus 2017

TRVL summary – september 2017

TRVL summary – oktober 2017

Wat zijn jouw plannen in de decembermaand? Fijne december allemaal!

♥ Janet

10 thoughts on “TRVL summary – november 2017

  1. Leuk overzicht! Relaxte maand gehad, zo te zien 🙂 Ik zit toevallig momenteel ook weer helemaal in Gilmore Girls! Ken ze allemaal al, maar het is zó leuk! De Grand Canyon vond ik trouwens ook echt geweldig.. zo immens groot, dat moet je echt met eigen ogen zien om het te geloven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge