999 vragen aan jezelf #8

In het boek ‘999 vragen aan jezelf’ staan 999 persoonlijke vragen, waarin iedereen zijn/haar ei kwijt kan. In deze rubriek deel ik telkens een aantal vragen met jullie waar ik eerlijk antwoord op zal geven. In het boek staan verscheidene soorten vragen zoals: open vragen, ja/nee vragen, twee-keuzedilemma’s, meerkeuzevragen, cijferschalen en driedingenlijstjes.

#80 Welke hobby’s had je als kind?

Als kind kon ik ten eerste uren verslinden achter de computer om de mooiste huizen te bouwen en zoveel mogelijk geld te verdienen bij de Sims. Daarnaast had ik een hele verzameling met kraaltjes. Ik kocht om de haverklap van die buisjes bij de naaiwinkel. Hiervan maakte ik zelf sieraden. Ik vond het erg leuk om creatief bezig te zijn, tegenwoordig doe ik er helaas niets meer mee.

#81 Wat zou je graag nog verzamelen?

Wanneer ik op reis ga, schaf ik altijd een reisgids aan van de desbetreffende bestemming; een Lonely Planet. Inmiddels heb ik al heel wat Lonely Planets in de kast staan, maar ik wil deze verzameling graag uitbreiden. Hopelijk komen er in de toekomst nog veel meer bij.

#82 Welke hobby’s heb je nu?

In mijn ‘vrije’ tijd ben ik vaak bezig met deze blog. Daar ben ik eigenlijk dagelijks mee bezig. Daarnaast vind ik het heerlijk om te netflixen. Ik kan echt uren op de bank liggen en hele series bingewatchen. Op zijn tijd kan ik zelfs genieten van een dagje gamen.


#83 Wat zou je nog willen leren?

Ik schreef al eerder over mijn voornemens. Zo wil ik graag nog eens leren hoe ik gitaar moet spelen. Ik heb een gitaar en ben ooit begonnen met het nemen van lessen maar was ook net zo snel weer gestopt. Ik zou dat graag weer op willen pakken zodat ik wat liedjes kan pingelen.

Een ander ding wat ik onwijs graag wil leren is het vak van fotograferen. Ik ben hard aan het sparen voor een nieuwe, goede camera en zou hier dan heel graag goed mee overweg kunnen. Dat lijkt me zo leuk!

#84 Wat vond je het leukste verjaardagscadeau ooit?

Het enige wat ik nu kan doen is vertellen over de fantastische cadeaus die ik van mijn beste vriendinnetje heb gekregen in de afgelopen 15 jaar dat we elkaar kennen. Bijvoorbeeld het onbekende leesboek wat ik kreeg, maar wat wel een internationale bestseller bleek te zijn. Of die pittenzak in de vorm van een hond, maar wel met een lekker lavendelgeurtje.

Nee, alle gekheid op een stokje. Ik krijg altijd hele leuke en attente cadeaus.


#85 Van welk spel of speelgoed zou je willen dat je het nog had? 

Poeh, wat een moeilijke vraag. Ik heb afgelopen jaar de Sims weer aangeschaft omdat ik een beetje heimwee had naar het spel. Ik heb wel gelijk de nieuwste versie aangeschaft. Daarnaast hadden we op de basisschool een heel leuk computerspel, waarbij we diamanten moesten verzamelen. Dit is eigenlijk het enige wat ik me nog kan herinneren maar ik heb echt jarenlang willen weten hoe dat spel heette. Tot op de dag van vandaag weet ik dat gewoon nog steeds niet.


#86 Binnen of buiten? 

Dat is echt compleet afhankelijk van het weer. Wanneer de zon schijnt (en het +18 graden is, ben ik het liefste buiten. En dan lekker met een drankje op een terrasje, heerlijk. Als het koud is, ben ik liever binnen. Ik ben een echte koukleum dus de dekentjes zijn hier niet weg te denken.

#87 Bankhangen of stappen? 

De tijd dat ik wekelijks in de kroeg te vinden was, is helaas voorbij. Toch vind ik het op zijn nog erg leuk om op stap te gaan, ik vind het altijd zo gezellig maar dan moet ik meestal ook twee dagen bijkomen. Ik kan ook genieten van een avondje netflix en chillen op de bank, ook genieten.


#88 Bellen of appen? 

Dit antwoord is zonder twijfel appen. Tegenwoordig is een berichtje sturen naar iemand zo gemakkelijk. Ik verbaas me er ook wel eens over hoeveel je kunt doen met WhatsApp, zoals tikkies sturen. Hoe gemakkelijk gaat het tegenwoordig?!

#89 In de file staan of met de trein reizen?

Het liefste reis ik met de auto. Ik vind het heerlijk om zelf te kunnen gaan en staan waar ik wil maar als ik ergens herhaaldelijk zou moeten rijden waar een file staat dan zou ik de trein zeker overwegen. Ik reis niet vaak met de trein. Af en toe als ik een dagje wegga. In het buitenland reis ik echter veel vaker met het openbaar vervoer.


#90 Dik kussen of dun kussen?

Ik vind een dik kussen echt heel erg fijn. Op een dun kussentje kan ik gewoon niet slapen. Mijn eigen kussen is tegenwoordig niet meer de allerbeste, dus die draai ik ’s nachts regelmatig om zodat ik weer op de dikke kant kan liggen.


#91 Lezen of schrijven?

Ik vind zowel lezen en schrijven erg leuk. Dat bewijst deze website ook maar weer. Daarnaast vind ik lezen ook erg leuk. Ik lees vaak blogs maar het lezen van boeken die ik echter te weinig. Ook dat schreef ik in mijn goede voornemens.


Nieuwsgierig naar meer?

999 vragen aan jezelf #1

999 vragen aan jezelf #2

999 vragen aan jezelf #3

999 vragen aan jezelf #4

999 vragen aan jezelf #5

999 vragen aan jezelf #6

999 vragen aan jezelf #7

Wil je het boek zelf kopen?

Het boek ‘999 vragen aan jezelf’ kun je voor maar € 12,50 kopen bij bol.com.

♥ Janet

* Deze tekst bevat een affiliate link.

54 thoughts on “999 vragen aan jezelf #8

  1. Aaah super leuk zo’n rubriek. Je komt de gekste vragen tegen. Ik heb ook zo’n boekje thuis dat ik als cadeau heb gekregen. Ik moet het nog invullen haha. En leuk om te lezen dat je terug gaat naar je oude liefde Sims!

    1. Haha als ik er even goed voor ging zitten dan lukt het mij waarschijnlijk ook wel om aan elke vraag een blog te wijden. Dan houd ik het nog netjes.. 😉

  2. Leuk inkijkje in je leven zo! Dat van die Lonely Planets had ik vroeger ook, een overzicht van waar ik geweest had vol met aantekeningen, zand tussen de bladeren en omgevouwen highlights. Maar sommige waren al meer dan 15 jaar oud, dus bij de laatste verhuizing heb ik ze allemaal weggedaan.
    Helaas zijn ze na een paar jaar ook al gedateerd waardoor ik er niemand blij mee kon maken..

  3. Wat een leuke serie. Altijd boeiend om te lezen over iemands voorkeuren. Bovendien beantwoord je als lezer in je hoofd de vragen zelf ook 😉 Een instrument kunnen spelen is heerlijk; naast schrijven is muziek maken echt mijn uitlaatklep!

  4. Oké, die pittenzak was misschien niet zo geslaagd, maar je hebt het altijd koud. Dus. Wat dat boek betreft: sowieso een internationale bestseller 🙂

    XX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge