?>

TRVL summary – januari 2018

Welkom terug!  Alweer een maand voorbij. Een drukke maand waarin mijn eerste voornemens al sneuvelden (verrassend), ik jarig was en in het teken stond van cito-toetsen en rapporten. Dit was mijn januari.

Wat deed ik de afgelopen maand?

Ik:

– luidde het nieuwe jaar in met gezellige mensen.

– ging op korte citytrip naar het Duitse Bremen.

– at hier schnitzels en braadworst.

– ging op zoek naar de Bremer stadsmuzikanten (ja, die van het sprookje).

– had een wijnproeverij met vriendinnen. Oh en na de wijnproeverij gingen we naar de kroeg om nog meer wijntjes te proberen. Dit is goed geslaagd.

– ging meerdere keren uit eten. Een stuk of drie keer.

– begon voor de zoveelste keer aan de serie Friends. Hoe tof is het dat dit nu op Netflix staat?

– keek voor het eerst in mijn leven een hele Star Wars film. Echt waar.

– vond dit stiekem nog best leuk ook.

– keek daarna zelfs bijna alle Star Wars films. Ik heb er in totaal nu zes gezien.

– was druk bezig met het afnemen van de cito-toetsen. Het was weer zover…

– was jarig. HOERA 28 jaar.

– ging daarom dus weer uit eten. Altijd een goede reden.

De drie meest gelezen blogposts.

#3 6x wanderlust in huis

In deze blogpost schreef ik over mijn wandelrust en dat er eigenlijk geen dag voorbij gaat dat ik niet aan reizen denk. Wat ik allemaal doe om mijn huis reisproof te maken lees je hier.

#2 Travelplans – nieuwe reizen gepland

Deze maand boekte ik niet één, maar twee nieuwe reisjes. Altijd fijn om het nieuwe jaar te beginnen met een nieuwe dosis reisinspiratie en heel tof om ergens naar uit te kunnen kijken. Wat mijn plannen zijn en wat ik ga doen lees je hier.

#1 mijn top 5 bestemmingen op basis van de lokale keuken

Ik heb een ellenlange wishlist waar nooit een einde gaat komen en die eigenlijk alleen maar langer wordt. Ik vond het interessant om een top vijf samen te stellen van bestemmingen waar ik graag heen zou willen gaan, kijkend naar het lekkere eten. Mijn top vijf op basis van de lokale keuken vind je in deze blogpost.

INSTATISTICS

Op instagram genoot ik van ontelbaar mooie plaatjes, zoals altijd! Ook postte ik zelf een aantal mooie plaatjes van mijn reizen en andere zaken.

Deze instafoto’s waren het populairst in januari: 

#3 Ik begon dit jaar in de Duitse stad Bremen. Één van de dingen die ik leuk vind om te doen is het zoeken van gave street art. In Bremen waren er genoeg kunstwerken te vinden.

#2 Ook nu weer een kiekje van de Duitse stad. Bremen heeft een tof aanzicht met de schattige winkeltjes en ik was aangenaam verrast.

#1 Ik poste deze maand een aantal foto’s van mijn avonturen aan de westkust van Australië. Één van de toffe dingen die ik daar heb gedaan is sandboarden op de duinen.

Nieuwsgierig geworden naar Australië?

Perth – the most isolated city in the world

Een jaar werken en reizen in Australië

Herinneringen ophalen: een jaar Australië

Deze instafoto’s vond ik zelf het mooist:

Mijn nieuwe aanwinst. De nieuwste editie waar ik lang op heb moeten wachten was binnengekomen. Voorpret is minstens half zo leuk als het reizen zelf.

Oké, dit moet even benoemd worden. Ik kan dus echt intens genieten van lekker eten. Ook deze maand waren er weer een aantal culinaire hoogtepuntjes, zoals de foto hieronder. Je kunt me altijd wakker maken voor carpaccio! Heerlijk.

Vooruitblik februari 

De cito-toetsen zitten erop. Helaas wordt het op het werk niet minder druk en gaan we gelijk door naar het schrijven van rapporten en het houden van oudergesprekken. Hoort erbij.

Daarnaast geef ik nog een feestje in het kader van mijn verjaardag. Want: 28 jaar is genoeg reden voor een feestje. Ook staan er in de maand februari nog een aantal andere verjaardagen gepland en vertrek ik aan het einde van de maand naar Leuven. Ik heb veel positieve verhalen gehoord en gelezen over deze Belgische stad en denk dat ik me er zeker wel een weekendje kan vermaken.

Nieuwsgierig naar meer? 

TRVL summary – juni 2017

TRVL summary – juli 2017

TRVL summary – augustus 2017

TRVL summary – september 2017

TRVL summary – oktober 2017

TRVL summary – november 2017

TRVL summary – december 2017

♥ Janet

13 thoughts on “TRVL summary – januari 2018

  1. After study a few of the blog posts on your website now, and I truly like your way of blogging. I bookmarked it to my bookmark website list and will be checking back soon. Pls check out my web site as well and let me know what you think.

  2. Wat een leuk overzicht. En jaloers op de bratwurst 😉 Heerlijk. Ik kan mij nog levendig herinneren toen ik op bezoek was bij mijn vriendin in Frankfurt (ze heeft daar een tijdje gewoond) en we naar een geweldig soort markt gingen waar je bij verschillende kramen Sekt per glas kon kopen (je betaalde dan borg voor een glas en ging vervolgens 1, 2, 3 of veel meer kraampjes langs voor verschillende soorten Sekt). Een Bratwurst erbij. Mjam!
    Rory onlangs geplaatst…Waarom ik heel blij word van de term ‘girlboss’My Profile

  3. Haha, doro zoonlief werd ik 15 jaar geleden een Starwars fan. nog altijd gaan wij samen naar de nieuwste film. Zijn vrienden vinden het cool dat zijn moeder met hem naar Starwars gaat , daar ben ik stiekem een beetje trots op…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge