?>

Photodiary Koh Phi Phi, Thailand

Een aantal jaren geleden ging ik zes weken lang backpacken door wellicht het bekendste en populairste backpack-bestemming in Zuidoost-Azie. Onze reis bestond uit een jungle, zee, tempel, stad, lekker eten en we vonden het heerlijk. Vandaag neem ik je mee naar één van de prachtige eilanden die wij bezocht hebben.

De Phi Phi-eilanden bestaan uit zes eilanden, behorend tot de provincie Krabi. Het grootste eiland is Phi Phi Don, hier vind je dan ook de meeste toeristen en ook wij verbleven op dit eiland. Één van de andere eilanden is Phi Phi Lee, waar je het prachtige Maya Bay vindt (je weet wel, waar de film the beach is opgenomen). Wij bezochten meerdere eilanden en ze waren stuk voor stuk prachtig. Kijk je mee?

 

We beginnen met het prachtige uitzicht over Koh Phi Phi. De tocht naar boven valt mee!

En het is het waard! Wat een mooi uitzicht (zelfs als het bewolkt is 🙂 )

Onderweg naar Maya Bay

Heel veel van dit! 🙂

Dat water is zo mooi!

Dit dus!! 😀

Het mooie Maya Bay!

Dit is Monkey Beach, waar deze brutale apen je eten en drinken proberen te jatten. Heel veel toeristen gingen broodjes e.d. uitdelen en zoals te merken was, zijn de aapjes hier erg aan gewend. Jammer.

Pakken wat je pakken kan..

Het mooie Bamboo Island, ook behorende bij de Phi Phi-eilandengroep. Dit eiland is, net als de andere Phi Phi-eilanden, zwaar getroffen door de tsunami.

Maar het blijft mooi!

Die longtail bootjes waren een hel (lang leve het regenseizoen 🙁

En dan heb je natuurlijk nog de leuke feestjes op het strand. Ja, ik vind Koh Phi Phi wel leuk!

Ben jij wel eens op Koh Phi Phi geweest? Wat vond je ervan?

♥ Janet 

 

30 thoughts on “Photodiary Koh Phi Phi, Thailand

  1. Nog nooit geweest maar ziet er waanzinnig mooi uit. Echt een plek waarbij je mond volgens mij de hele dag open staat. 😉 En die aapjes, die zijn denk ik van nature zo brutaal, in de Apenheul heb ik ook aapjes meegemaakt die je tas gewoon open maken. haha Maar deze setting is een stuk mooier, dat dan weer wel.
    Corine onlangs geplaatst…Integreren in de Italiaanse maatschappijMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge